Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Neamţ şi-a făcut unele planuri pentru încheierea sezonului 2019/2020. Propunerile vizează desfăşurarea Cupei României (semifinale şi finală) la sfârşitul lunii iunie şi a Ligii a IV-a (play-off şi play-out) în luna iulie.

„Se poate face pregătire, începând cu 1 iunie, desigur cu respectarea tuturor regulilor de protecţie sanitară deja anunţate. De asemenea, de la 15 iunie, este posibil să se organizeze şi meciuri amicale. Pentru Cupă, vom avea discuţii cu cei calificaţi, propunerea noastră fiind să disputăm semifinalele într-o singură manşă, pe teren neutru, programarea iniţială fiind cu meciuri tur-retur. Ar fi vorba de 3 partide şi vom vedea, cu acest prilej, cum merg treburile în actualele condiţii speciale. Pentru Liga a IV-a ne-am gândit la un sistem play-off şi play-out, în luna iulie. Teoretic, turneele de baraj ar urma să aibă loc în perioada 5-12 august, dar pot apărea modificări şi în această privinţă”, a declarat dl. Ioan Costin Toma, preşedintele AJF Neamţ.

Şeful AJF Neamţ era mai curând îngrijorat de protocolul sanitar pentru competiţii, la care se lucrează zilele acestea la nivelul Federaţiei Române de Fotbal, şi care cuprinde „măsuri draconice, greu de dus la îndeplinire de formaţiile din fotbalul judeţean”. AJF-urile ar urma să primească acest protocol după data de 1 iunie. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentȘase tineri fără adăpost amendați într-o centrală termică dezafectată
Articolul următorNeamț: Schimbări la Inspectoratul Școlar și la conducerea Casei Corpului Didactic
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.