0:00

Actualizare: Agresiune între doi elevi, unul a fost înjunghiat, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Actualizare: Elevul de 17 ani care l-a înjunghiat pe colegul său a fost arestat la domiciliu pentru 30 de zile. Parchetul Neamț a solicitat instanței să fie arestat preventiv, el fiind acuzat de tentativă de omor.

Tribunalul Neamț a decis ca pe timpul arestului la domiciliu băiatul să nu ia legătura cu victima sa și să nu părăsească locuința fără știrea instanței, altfel riscă să ajungă în arest.

Actualizare: Agresiune între doi elevi, unul a fost înjunghiat, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Până astăzi, 8 iulie, Parchetul Neamț nu a atacat decizia tribunalului.

****Știre inițială****

Un elev, în vârstă de 18 ani, a fost înjunghiat de un coleg al său, cu un an mai mic, în urma unui conflict. Incidentul s-a petrecut ieri, 6 iulie, în parcul central din municipiul Roman, aproape de ora 14, oră la care amândoi trebuiau să fie la cursuri. Băieții sunt în anul I și respectiv anul II la școala profesională de la Colegiul Tehnic „Danubiana” și au chiulit de la ultima oră.

Băiatul rănit a fost dus de ambulanță la spital, unde a fost operat imediat. A fost înjunghiat foarte aproape de inimă, astfel că intervenția chirurgicală era imperios necesară. Băiatul este în stare stabilă în această dimineață și a rămas internat în secția Chirurgie, a declarat Laura Trifan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal de Urgență Roman.

Agresorul a fugit după atac și a fost găsit după câteva ore acasă, în satul Zece Prăjini, comuna Dagâța (Iași). Poliția a deschis o anchetă, mai multe detalii aici .

C.I.

Articolul precedentApa Serv angajează instalator apă canal
Articolul următorAccident de muncă mortal la Tazlău: tânăr ucis de un brad