reclama autocenter

Agențiile Loteriei Române se redeschid, gradual, de luni, 15 iunie, începând cu ora 14:00, informează Loteria Română, pe pagina proprie de internet. Primele trageri loto vor avea loc duminică, 21 iunie. De asemenea, se reia și plata câștigurilor, care a fost suspendată din data de 25 martie. Rețeaua de vânzare a Loteriei Române numără peste 1.900 de agenții.

“Loteria Română s-a pregătit pentru redeschiderea agențiilor, cu o serie de măsuri de prevenție necesare pentru protejarea sănătății jucătorilor și a angajaților și va respecta toate normele, care vor fi stabilite de autorități. În agențiile loto, vor exista panouri de plexiglas transparent, benzi avertizoare de menținere a distanței de siguranță, dezinfectat pentru mâini, pus la dispoziția jucătorilor și dezinfectant pentru suprafețele de joc. Angajații vor purta măști de protecție facială și vor avea, de asemenea, la dispoziție mănuși de unică folosință și vizete transparente de protecție. Dezinfectarea agențiilor și a suprafețelor de contact se va face zilnic, conform unui orar, care va fi afișat la loc vizibil, împreună cu celelalte reguli și recomandări privind accesul și comportamentul în agențiile Loteriei Române. Importanța respectării tuturor regulilor de conduită privind accesul în agențiile loto este esențială. Jucătorii au câteva responsabilități, cu care deja sunt familiarizați: să respecte distanța de siguranță, să poarte mască de protecție facială, să-și dezinfecteze mâinile la intrarea în agenții, să respecte toate recomandările pentru a se proteja pe ei și pe cei din jur”, precizează sursa citată. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentEvaluare Națională: Genul epic și redactarea unui text narativ la proba de limba și literatura română
Articolul următorCFR repune o serie de trenuri în circulaţie, începând din 15 iunie
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.