În luna februarie se vor scoate la licitație terenurile din Ștrand și zona de Picnic pe care agenții economici pot construi terenuri de sport sau un spațiu de alimentație publică. Totuși, conducerea Primăriei Roman spune că nu prea se îngrămădește nimeni să deschidă afaceri în zonă.

Licitațiile pentru activitățile din ștrand și zona de picnic vor demara în februarie. Nu prea există interes. Prețul de pornire la licitație este unul bun. Nu-l putem lăsa oricum mai jos. Sunt activități pe domeniu public, iar eu apăr interesul public, a declarat primarul Laurențiu Leoreanu.

Proiectele finale pe ce înseamnă zona de divertisment vor fi gata până la finele lunii, la fel ca și cele de realizare de locuințe modulare pentru tineri, ambele fiind realizate de un grup de proiectanți din Moinești. Ne-am întâlnit cu proiectantul săptămâna trecută.

Sunt proiecte foarte importante și admirate de speciliaști, plus că au o importanță socio-economică. A rămas ca la finele lunii să avem o schiță semifinală. În prima parte a lui februarie vom avea studiile de fezabilitate, iar din martie să finalizăm proiectele tehnice, a precizat edilul. Toate activitățile vor fi puse în practică începând cu luna mai, după primele estimări. Oricum, autoritățile locale își propun ca anul acesta să deschidă măcar partea de bazine pentru romașcani. (C.M.)

Articolul precedent„Vrem să aducem în judeţ sume importante din fondurile europene”
Articolul următorViteza de îndatorare a României în 2014: 428€/secundă