0:00

TÂRGU-NEAMŢ: Agent de pază acuzat că a bătut un tânăr, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn agent de pază al firmei RPG, care se ocupă cu asigurarea ordinii în Clubul Alice din Târgu Neamţ, este cercetat pentru purtare abuzivă. Totul a pornit de la reclamaţia unui tânăr care a cerut ajutor la 112 în noaptea de duminică spre luni, 7 spre 8 iunie, în timp ce se afla pe strada Mihail Kogălniceanu din localitate.

„Jandarmii s-au deplasat în zona respectivă unde au găsit o persoană de sex masculin, care a relatat faptul că a fost lovită de agentul de securitate a firmei « RPG », aflat în serviciul de pază la Clubul « Alice ». Din discuţiile purtate cu persoana agresată a rezultat că incidentul s-ar fi produs după un schimb de replici mai dure dintre cele două persoane”, a precizat lt. Marius Gămănuţ, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Neamţ .

Agentul de pază a fost condus la sediul Poliţiei Oraşului Târgu Neamţ în vederea audierii şi a continuării cercetărilor.

Firma RPG, implicată în scandaluri similare şi în judeţul Suceava, unde unul dintre agenţi a fost arestat după ce-a snopit în bătaie un tânăr, nu are nicio legătură cu RPG Security Bucureşti.

„Noi suntem de 18 ani pe piaţă şi nu am avut niciun fel de problemă de genul acesta”, a declarat Flavian Crizboi, reprezentantul RPG Security.

„Am văzut şi eu pe youtube nişte filmuleţe cu angajaţi ai RPG, am înţeles că este o firmă din Iaşi, dar nu am găsit date despre societate şli nici nu ştiu dacă RPG este denumirea completă. Iar altceva nu mai spun, pentru că nu este frumos să vorbesc despre concurenţă”. (C. MIRCEA)

Articolul precedentZilele Orașului Piatra Neamț 2015: animatori pe picioroange, fachiri și statuete vii
Articolul următorInfarct în pauza de ţigară!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.