Un autoturism a luat foc în trafic, pe drumul din satul Agapia, cu puțin înainte de ora 13, astăzi, 18 iunie 2019. Agapia: O mașină a luat foc, în trafic, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Incendiul a fost anunțat la 112 de șofer, un bărbat în vârstă de 69 de ani. Acesta a tras mașina pe dreapta imediat ce a văzut fumul ieșind din torpedou. Când au ajuns la solicitare, pompierii de la detașamentul din orașul Târgu Neamț au găsit autoturismul cuprins de flăcări: „Incendiul se manifestă generalizat și intervine echipajul ce s-a deplasat de la Detașamentul de Pompieri Târgu Neamț, cu o autospecială de stingere. Misiunea este în derulare, dar incendiul este aproape lichidat. Cauza cea mai probabilă a producerii incendiului este un scurtcircuit la un cablu electric deteriorat”, declară Adrian Rotaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț.

Șoferul ar fi spus că nu prea circulă cu mașina și că o ținea într-o magazie, în curte, unde foarte posibil ca șobolanii să fi început să roadă cablurile autoturismului. Din imaginile trimise de ISU Neamț se vede că mașina este distrusă în totalitate.(C.I.)

Agapia: O mașină a luat foc, în trafic, ZCH NEWS - sursa ta de informații

 

Articolul precedentEvaluare Națională: 53 de absolvenți din Neamț au lipsit la prima probă
Articolul următorTragedie la Valea Ursului: Fetiță cu arsuri de gradul II-III, transferată la Iași