Află cum să îți încălzești casa fără să îți crească facturile. Când spui căldură, te gândești automat la consum de energie, gaze, lemne sau electricitate, după caz. Bineînțeles că nu poți avea confort fără costuri, dar poți prelugi confortul cu ajutorul… unui șemineu, de exemplu. Nu uita să iei în calcul și posibilitatea de a-ți monta un șemineu, care, dacă nu știai, poate să facă față ca o sursă de încălzire independentă. Diferența pe care o aduce un șemineu o vei vedea la final de iarnă, la facturile tot mai mici pe care le vei avea de plătit la gaz.

Focul a fost cea mai utilizată descoperire din întreaga lume, ceea ce a dus la inventarea ŞEMINEULUI. Despre un șemineu lemne știm că este o sursă de căldură care datează de foarte mulţi ani, evoluând practic de la vatră, la adevărate obiecte decorative, rafinate şi ajungând piesa de bază într-o locuinţă. Trei elemente principale sunt de luat în considerare la construcţia şemineului: focarul (locul unde ard lemnele), coşul de fum şi şemineul (finisajele externe).

Focarul reprezintă un dispozitiv ce poate fi introdus într-o mască de şemineu sau într-un şemineu prefabricat. Datorită noilor tehnologii, acesta poate avea un design simplu, elegant, dar, în acelaşi timp, şi foarte complex. Evoluţia focarelor pentru șeminee Oradea este remarcabilă, în ultimii ani acestea dezvoltându-se impresionant datorită necesităţilor impuse de cererile multiple ce s-au făcut remarcate de-a lungul timpului. În construcţia unui focar șemineu se ţine cont atât de funcţionalitatea ce o conferă încăperii, prin materiale de cea mai bună calitate, precum şi de caracterul estetic, reprezentând un important punct de atracţie.

Astăzi, modelele de șeminee au evoluat, și datorită tehnologiei pe care specialiștii în domeniul șemineelor o dețin, un șemineu poate fi folosit acum chiar și pentru a încălzi o întreagă locuință. De asta vrem să știi că e important să contactezi un specialist în domeniu. El este singurul care știe să îți recomande modelul potrivit, iar casa ta va avea parte toată iarna de căldură, de atmosfera perfectă pentru a ieși cu bine din sezonul rece și cu facturi mult mai mici la gaz. Pornind de la focarul deschis, ce oferă un randament mai mic de încălzire, dar suficient pentru o zi răcoroasă, la focarele din fontă sau șamotă, ce au puterea de a încălzi toată camera în care sunt montate, ajungând la focarele termoventilate ce pot să încălzească până la trei camere, ajungem la focarele tip centrală termică sau termoșemineele, care au puterea de a încălzi o întreagă locuință. Specialistul va avea pentru tine toate sfaturile de care ai nevoie pentru un șemineu care să aibă randamentul căutat de tine.

Profesioniștii de la PEFOC.ro te așteaptă cu cele mai bune sfaturi pentru ca tu să ai parte de căldura și confortul oferite de orice model de calitate superioară, disponibil în portofoliul lor. Vei beneficia de transport gratuit, garanție de 5 ani și consiliere gratuită, chiar și după montare. Alege din gama de produse un șemineu pe lemne, un bioșemineu, un termoșemineu peleți sau poate te interesează o sobă sau coșuri de fum profesionale?

PEFOC este echipa potrivită pentru un șemineu construit la cele mai înalte standarde, care să te țină o viață!

 

Articolul precedentTIR răsturnat, o persoană încarcerată. Foto
Articolul următorSugar de 5 luni, mort în crucea nopții
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.