Tradițional și în spiritul Crăciunului, invitata ultimei ședințe de Consiliu Local a fost o tânără, în vârstă de 17 ani, care a performat anul acesta în plan individual și prin rezultatele deosebite a promovat municipiul Piatra Neamț.

Adriana Ciobanu, vocea de aur a Liceului de Artă “Victor Brauner” din Piatra Neamț, unde este elevă în clasa a XI-a, a oferit consilierilor locali două piese care i-au pus în valoare calitățile vocale și interpretative ce au consacrat-o deja în lumea tinerelor talente. Adolescenta a obținut trofeul Festivalului Internațional „Cântec de stea” găzduit la Piatra Neamț și premiul I la Festivalul Internațional „Mărul de Aur” de la Bacău și la Festivalul Internațional „Două inimi gemene” de la Chișinău (Republica Moldova).

Talentul și roadele sale au fost remarcate de Consiliul Local și Primăria Piatra Neamț, care joi, 21 decembrie, i-au oferit un premiu în valoare de 1.000 lei înmânat de primarul Dragoș Chitic care i-a mulțumit, în numele administrației pietrene și a consilierilor pentru că împărtășește, prin activitatea sa națională și internațională, valorile locale și contribuie la promovarea urbei.(C.I.)

Articolul precedentDIICOT: 13 persoane reţinute pentru contrabandă cu ţigări
Articolul următorMoş Crăciun le-a adus 7 maşini poliţiştilor nemţeni
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.