Astăzi, 8 august, în jurul orei 08.30, polițiștii din cadrul Secției Rurale Dulcești au fost anunțați de un bărbat de 37 de ani, din localitate, care este plecat la muncă în străinătate  că fiica sa, IONELA – DENISIA GHIMICI, în vârstă de 14 ani, a plecat de acasă în noaptea de 7 spre 8 august, în jurul orei 24,00, și nu a mai revenit până în prezent.

Din verificările efectuate de polițiști, fata locuiește doar cu bunica sa, părinții acesteia fiind plecați la muncă peste hotare.

Semnalmente: înălţime – 1,61 metri, greutate – 58 de kilograme, ochi căprui, păr șaten, lung, constituție atletică. Ca semne particulare, minora prezintă unghia deformată la degetul inelar de la mâna dreaptă și mai multe cicatrici pe antrebrațul stâng.

În momentul dispariției, era îmbrăcată cu un hanorac negru cu glugă, cu o inscripție albă, pantaloni tip jeans negri și adidași negri cu roșu.

Polițiștii au căutat-o în localitatea de domiciliu și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceasta, dar încă nu i-au dat de urmă.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

Angela Croitoru

Articolul precedent27 de cazuri noi cu covid și un deces în regiunea Nord-Est
Articolul următorȘtire actualizată. Roman: O adolescentă s-a electrocutat după ce a urcat pe un tren marfar – are arsuri pe 43% din corp
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.