0:00

Adolescent decedat în centru de plasament, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn elev, în vâstă de 17 ani, internat într-un centru de plasament din comuna Fălciu, aparținând Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui, a fost găsit decedat, marți, 24 noiembrie, în cameră, de colegii săi, care se pregăteau să meargă la cursuri.

Aceștia au alertat instructorul, care, la rândul său, a apelat numărul de urgență 112 și a solicitat ajutorul Poliției.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, la fața locului s-au prezentat mai mulți polițiști criminaliști, care au demarat o anchetă în acest caz.

„În cauză a fost dispusă efectuarea necropsiei, pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului. Din primele verificări, cadavrul nu prezenta urme de violență. Sunt așteptate rezultatele autopsiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ștraub, pentru Agerpres.

Adolescentul decedat era cunoscut drept unul cuminte, care nu a făcut probleme în instituția în care se afla în plasament, el având și rezultate foarte bune la învățătură. (ZCH NEWS)

Articolul precedentFost vice de CJ cercetat în libertate
Articolul următorCâştigător X Factor Marea Britanie, concert de Ziua Naţională la Iaşi!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.