politie ecusonOfițerul specialist Octavian Ursache l-a înlocuit pe comisarul șef Ioan Simionel la conducerea Serviciului de Permise și Înmatriculări. Cel care până acum a ocupat funcția de adjunct a fost propus pentru funcția de conducere de Prefectura Neamț, propunere aprobată de Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare.

„Domnul Simionel s-a pensionat pe 4 iunie, dată la care domnul Ursache a primit, prin Ordin al Prefectului Județului Neamț, împuternicirea să exercite funcția de șef serviciu pentru o perioadă de 6 luni”, a declarat Daniela Savu, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Neamț.

Conform declarației de avere de pe site-ul Prefecturii Neamț, Octavian Ursache, împreună cu soția, și-a cumpărat, în 2007, o casă și un teren în Piatra Neamț, în același an contractând și un credit scadent în 2037, de 301.000 CHF. Conform aceleiași declarații de avere, singurul venit declarat este cel al lui Octavian Ursache, care, în perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2014, a câștigat un venit total de 41.212 lei. (Andreea AMARIEI)

Articolul precedentBACALAUREAT: 2.523 de elevi experimentaţi la română
Articolul următorGALERIE FOTO Festivalul Național de Teatru pentru copii ”A fost… odată”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.