Gheorghe Stefan s-a implicat in campania lui Gino Iorgulescu

După Adrian Porumboiu și Ioan Niculae, care s-au acuzat reciproc de înşelăciuni financiare şi tentativă de meci aranjat, a venit şi rândul lui Adrian Mititelu să scoată la lumină o încercare de trucare a meciurilor din Liga I. Patronul celor de la FC U Craiova spune că a refuzat 500.000 de euro din partea lui Gheorghe Ştefan, cel care îi propusese un aranjament în sezonul 2007/2008. “La mine a venit Pinalti cu 500.000 de euro ca să facă un egal să scape de la retrogradare şi l-am luat la goană. A venit cu jumătate de milion în portbagaj să facă un egal când eu nu aveam nici un obiectiv. Când juca U Cluj cu CFR pentru campionat, atunci a venit. M-au sunat toţi oamenii din politică şi nu am vrut să fac treaba asta cu el. Credeţi-mă că nu vă mint. Niciodată Craiova nu a fost atât de corectă ca pe timpul meu”, a spus Mititelu. Meciul la care face trimitere Mititelu este cel cu Ceahlăul, scor 3-2, în ultima etapă a sezonului 2007/2008. Atunci, nemţenii se salvau de la retrogradare cu un punct. Gheorghe Ștefan a negat acuzațiile. Conducerea LPF a anunțat că va lua măsuri în cazul conducătorilor de cluburi care lansează acuze nefondate. (C.S.)

1 COMENTARIU

 1. cred ca-s baliverne;

  500000 euro?
  pai 500000 euro, impartiti la un lot 20 de oameni (jucatori+antrenori+rezerve) = 25000 euro de om

  deci castigau la un meci cat petru 1 an! si alergau si castigau cu 1-0 in mod sigur chiar daca arbitrul era total contra!

  ce nevoie e sa dai acesti bani unui strain cand poti sa-i dai echipei tale si rezolvai si banii si primele pentru 6 luni de zile? (aduca sigur nu-ti mai cerea nici un jucator bani timp de 6 luni de zile)

  cred ca asa ar fi facut orice patron normal la cap daca avea atatia bani cash;

  pe de alta parte, sa zicem prin absurd ca cineva are 500000 de euro de aruncat, de ce sa nu-i dea 500000 arbitrului direct? era mai logic, nu? de ce sa-i dea unui patron si patronul sa vorbeasca cu jucatorii, etc… (stiind fiind faptul ca la craiova erau si jucatori straini care nu prea stiu de blaturi, tre sa le traduci 🙂 )

  deci cred ca-s baliverne sa mai iasa si mititelu asta din anonimat.

Comments are closed.