0:00

În urmă cu puțin timp, un bărbat a fost scos din albia Cuejdiului, de doi prieteni, care l-au scăpat cu capul de beton, dar, cel puțin, l-au salvat de la înec.

Între timp, fusese făcut un apel făcut la 112 de un angajat de la Serviciul Înmatriculări, care funcționează în clădirea mall-ului de la Piața Centrală. Apelul spunea că în pârâul Cuejdi se vede un bărbat plutind.

Pompierii au ajuns imediat la fața locului, dat fiind că sediul lor e la nici doi pași, cale de-o stradă cu sens unic. ISU Neamț s-a prezentat cu o mașină de descarcerare, o ambulanță SMURD și barca din dotare – pentru că, inițial, li s-a dat ca reper podul de la Căprioara și s-au gândit că omul e căzut în Bistrița.

După cum au relatat martorii la operațiunea de salvare, bărbatul părea să fi fost sub influența alcoolului și, după aspect, un om al străzii.

Bărbatul a fost evaluat în ambulanța SMURD și, surprinzător, avea o saturație corespunzătoare de oxigen și a fost transportat la UPU. Primele date arată că e vorba de un localnic din satul Luminiș, comuna Piatra Șoimului. (C.M.)

Articolul precedentUn șofer extrem de beat s-a răsturnat cu mașina
Articolul următorALERTĂ MEDICALĂ Analgezicul Doreta – retras de pe piață!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.