ACTUALIZARE Victima de la Zănești avea capul înfășurat într-un prosop, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiACTUALIZARE: Cadavrul tinerei și al ucigașului din satul Traian (Zănești) au fost descoperite de proprietarul casei, la sesizarea unor vecini, care l-au anunțat că nu i-au mai văzut pe cei doi de câteva zile și că se simte un miros ciudat.

„Sesizarea s-a făcut la Poliție, pe 21 august, în jurul orei 20:00, de către proprietarul imobilului. Acesta a spus că, într-o dependență a casei l-a descoperit pe BN spânzurat, iar pe pat era cadavrul tinerei, care avea capul acoperit cu un prosop legat cu o curea, era lovit și se pare că ar exista înțepături după ceafă. Cele două cadavre erau într-o stare avansată de putrefacție. Nu avem acum raportul medico-legal, deoarece cercetările continuă”, a declarat procurorul șef Virgil Cornea, purtătorul de cuvânt al Parchetului Neamț.

Vecinii celor doi spun că, între aceștia, nu exista nici un fel de relație intimă, femeia fiind, de fapt, concubina unui nepot de-al ucigașului. „Tot în casă a fost găsit și un înscris de mână, o însemnare lăsată de BN, prin care acesta spunea că a încercat să abuzeze sexual de femeie, aceasta l-a refuzat, așa că a ucis-o, după care s-a hotărât să-și pună și el capăt zilele. Bărbatul fusese eliberat din închisoare, în 2012, fiind condamnat la 22 de ani de închisoare pentru omor calificat, și nu avea unde să locuiască, ajungând să stea împreună cu tânăra în aceeași casă”, a adăugat procurorul Virgil Cornea.

După cum spun localnicii, nici unul dintre cei doi nu prea stătea pe acasă, așa că a fost mai greu să li se observe lipsa. Femeia avea doi copii, de care avea grijă proprietarul casei în care au fost descoperite cadavrele. Până la finalizarea anchetei, s-a început deja urmărirea penală în rem pentru omor calificat. Urmare a necropsiei se va stabili clar modul în care au sfârșit cei doi. (Andreea AMARIEI)

*****

ŞTIRE INIŢIALĂ: Locuitorii din satul Traian (Zănești) au avut parte de imagini de groază, când au descoperit, în încăperea unei locuințe, două cadavre. Se pare că este vorba de o crimă urmată de sinuciderea ucigașului. Conform Observatorului de la Antena 3, un bărbat de 62 de ani și-ar fi ucis nepoata, cu 30 de ani mai tânără, pentru că nu i-a acceptat avansurile. Bărbatul a mai fost arestat în trecut, pentru că și-a omorât propriul tată. Conform unor surse din Poliția Neamț, cadavrele au fost descoperite în aceeași încăpere, bărbatul fiind spânzurat, iar tânăra fiind culcată pe pat, prezentând urme de violență la nivelul toracelui și ale capului. Trupurile neînsuflețite se pare că zac de zile bune, dată fiind starea în care au fost descoperite. Cazul a fost preluat acum de Parchetul Neamț, luni dimineața, 22 august, având loc audieri. Vom reveni cu mai multe detalii. (Andreea AMARIEI)

Articolul precedentInconștiența gospodarilor a încărcat programul pompierilor
Articolul următorForesta Suceava, debut discret în Liga a II-a
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.