ACTUALIZARE: Tânărul de 18 ani, care s-a aruncat în Bistrița, dar a reușit să se salveze la îndemnul unui bărbat care l-a văzut, se află într-o depresie profundă. Acum 6 luni i-a murit tatăl și de atunci a devenit din ce în ce mai abătut și mai necomunicativ. După tentativa de suicid din seara de 7 mai, el a primit îngrijirile medicale necesare și este în regulă din punct de vedere fizic. Va avea nevoie, însă, de tratament de specialitate și de consiliere pentru a depăși depresia severă de care suferă.

*************

ŞTIRE INIŢIALĂ: Un tânăr de 18 ani s-a aruncat în Bistriţa, în această seară (7 mai) de pe podul de la Căprioara. Un bărbat, care l-a văzut, a strigat la el să înoate şi să iasă la mal, ceea ce tânărul a şi făcut. A fost preluat de o ambulanţă SMURD şi dus la spital. Deocamdată nu se ştie care sunt motivele care l-au determinat să încerce să-şi ia viaţa. Vom reveni cu detalii.

Articolul precedentGreu de tuns iarba, ediția 2018
Articolul următorLovitură la Integritate: primar și consilier local incompatibili, funcționar din primărie cu avere nejustificată
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.