Actualizare: Tânărul care şi-a pierdut viaţa în accidentul de la Farcaşa avea permis de pe 30 octombrie 2017 şi îi plăcea viteza, după cum arată postările sale de pe Facebook. Cel mai probabil şi în momentul producerii accidentului avea viteză mare, pentru că a pierdut controlul asupra volanului într-o curbă la stânga, maşina – marca BMW-, a intrat în gardul unei case, pe care l-a distrus pe o porţiune de 6 matri, dar nu s-a oprit şi s-a izbit violent în parapetul de protecţie a unei firme.

Tânărul (fratele unui polițist rutier) care ar fi trebuit să împlinească 19 ani în luna iunie, se întorcea spre casă (Mădei, Borca), de la o nuntă. Odată cu efectuarea necropsiei se va stabili dacă se afla sub influenţa alcoolului.

Știre inițială: În această dimineaţă (6 mai), un autoturism s-a zdrobit, practic, de un parapet, în comuna Farcaşa, vizavi de pensiunea Orizont. La locul accidentului s-au deplasat pompieri,  poliţişti, o ambulanţă SMURD şi una SAJ, iar ulterior a fost chemată şi ambulanţa SMURD de terapie intensivă. Din păcate tânărul de la volan, în vârstă de 19 ani, era în stop cardio-respirator şi n-a răspuns manevrelor de resuscitare. Vom reveni cu detalii.

Articolul precedentIncendiu de amploare la Rediu, doi bărbaţi răniţi
Articolul următorAbia eliberat din puşcărie a comis tâlhărie şi ultraj în aceeaşi zi
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.