ACTUALIZARE: Potrivit purtătorului de cuvânt al Ambulanței Neamț, Radu Roibu, la momentul în care minorul a fost preluat de cadrele medicale, era conștient și nu prezenta traumatisme deschise. Micul pacient a primit primele îngrijiri medicale, fiind transferat la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, pentru investigații amănunțite.

*********

ŞTIRE INIŢIALĂ: Un copil în vârstă de 4 ani, din Bicaz, căzut de la etajul doi al locuinței. S-a întâmplat azi, 12 noiembrie, în jurul orei 15:20, moment în care au fost anunțați oamenii legii din cadrul Poliției orașului Bicaz, forțele de ordine fiind solicitate pe strada Piatra Corbului.

ACTUALIZARE Un copil de 4 ani a căzut de la etajul II, la Bicaz, ZCH NEWS - sursa ta de informații”Din primele informații a reieșit că un copilaș, în vârstă de 4 ani, din Bicaz , în timp ce se afla la etajul II al unui imobil, ar fi căzut la parterul blocului, în împrejurări ce vor fi stabilite în cursul cercetărilor”, a anunțat Poliția Neamț.

În urma impactului, minorul a suferit leziuni, fiind transportat la Spitalul Bicaz, pentru a i se acorda îngrijiri de specialitate și pentru investigații. Din primele date ale anchetei, se pare că mama ar fi fost în bucătărie, moment în care copilul, profitând de lipsa de supraveghere, a deschis geamul și a căzut în gol. Vom reveni cu amănunte. (G.S.)

Articolul precedentLIDL a retras de la vânzare Sødergaarden Chifteluțe de cod, în stil scandinav 340g; produsul conţine bacteria Listeria Monocytogenes
Articolul următorAccident cu trei victime la Podoleni
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.