ACTUALIZARE Ucigașul lui Yeti, plasat sub control judiciar, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiACTUALIZARE: Judecătoria Piatra-Neamț a respins propunerea de arestare preventivă a lui Bogdan Ungureanu care, om de cuvânt, s-a prezentat în fața instanței, cu avocatul ales. Judecătorul de drepturi și libertăți a dispus, în schimb, ca Ungureanu să fie plasat sub control judiciar timp de 60 de zile, perioadă în care are niște obligații de îndeplinit. Important pentru el este că nu a ajuns după gratii. Lucru pe care, probabil, îl va pune pe seama diferenței dintre avocatul din oficiu și cel ales.

*********

ŞTIRE INIŢIALĂ: Bogdan Ungureanu, celebru personaj în Piatra Neamț, în 2003, după ce l-a ucis pe Yeti, ar trebui să se prezinte singur, cu avocat cu tot, în fața instanței astăzi, 9 noiembrie, pentru arestare preventivă. El este acuzat de tâlhărie, după ce, în ziua de 31 octombrie, s-a dus la un magazin din Roznov, a luat produse în valoare de 425 de lei, iar la casă i-a aruncat vânzătoarei 1 leu și a amenințat-o cu bătaia, când femeia i-a cerut să plătească.

Și, cum Ungureanu se consideră un om care are dreptul să nu țină cont de reguli, primul lucru pe care l-a făcut după ce-a scăpat de la poliție a fost un selfie, cu procesul verbal în mână, în fața inspectoratului. Și cu ”urările” de rigoare la adresa polițiștilor și a procurorului de caz.

ACTUALIZARE Ucigașul lui Yeti, plasat sub control judiciar, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiRezumând, după ce-a fost prins, Bogdan Ungureanu a fost reținut, pentru 24 de ore, și cazat la arest. În cele 24 de ore, așa cum prevede legea, procurorul a formulat propunerea de arestare preventivă, pe care a înaintat-o Judecătoriei Piatra Neamț. Propunerea de arestare se judecă în ședință secretă, cu avocat din oficiu. În cazul domnului Ungureanu, instanța a dat dovadă de mărinimie și i-a dat termen, 48 de ore, să-și angajeze un avocat ales.

ACTUALIZARE Ucigașul lui Yeti, plasat sub control judiciar, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPrin urmare, când ordonanța de reținere a expirat, Bogdan Ungureanu a fost eliberat. Acela a fost momentul când și-a făcut selfie pentru Facebook. Este foarte interesant de urmărit dacă, astăzi, se va prezenta, cu avocatul ales, în fața instanței.

În aprilie 2003, Ungureanu l-a ucis pe Yeti (Mihai Luca), în barul de la Hotelul Ceahlău, după o încăierare. La audieri a susținut că Yeti l-a amenințat că-l înțeapă cu o seringă infectată cu HIV, moment în care a reacționat și l-a înjunghiat de mai multe ori. A fost condamnat, în final, la 9 ani de închisoare, iar în 2009 a fost eliberat din Penitenciarul Bacău. De atunci a mai avut câteva dosare, pentru loviri și amenințări, dar în unele cazuri victimele au renunțat la judecată. Probabil doar din respect pentru persoana agresorului, care susține în postările sale că este ”pe cale de dispariție” în materie de capacitate de a se opune legilor, regulilor și, evident, ”sclavilor” care le aplică. (C.M.)

Articolul precedentL3 FRF a oficializat retragerea echipei de la Roman: retrogradare la judeţ!
Articolul următorCauza morții lui Alexandru Gabriel Băiașu: șoc septic
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.