Actualizare: Cei doi bărbați au fost escortați la Poliția municipiului Aiud, unde au ajuns în dimineața de 27 iulie. Ei sunt anchetați pentru că au spart o mașină de transport marfă, cum două săptămâni, și au furat banii din interior.

Din informațiile pe care le avem până acum rezultă că ei au comis astfel de fapte și în alte județe din țară”, a precizat comisarul Luminița Prodan, purtătorul de cuvânt al Poliției Alba. ”Urmează să fie stabilită întreaga lor activitate infracțională și să se formuleze propunere de arestare preventivă”.

Suspecții, ambii din județul Mureș, ar avea la activ mai multe spargeri de mașini de marfă și de TIR-uri, din care furau banii. Ei urmăreau unde sunt parcate autovehiculele după ce șoferii livrau marfa și încasau contravaloarea. Cei mai mulți dintre conducătorii auto preferau să lase banii în mașină, considerând că e mai sigur așa decât să-i poarte cu ei.

—-Știre inițială—–

Doi indivizi, care se deplasau cu un autoturism înmatriculat în Mureș, au fost blocați în trafic și apoi încătușați, în zona din fața Casei de Cultură din Piatra Neamț. Mai multe echipaje au acționat pentru prinderea lor, iar traficul a fost deviat pe strada din fața fostei băi comunale. În zonă s-a adunat multă lume, care făcea poze și îi întreba pe polițiști ce au făcut cei doi. N-au aflat nimic, pentru că nici ofițerii de judiciar de la Poliția Municipiului și nici criminaliștii n-au scos niciun sunet. Cei care s-au uitat la spectacol, dar și cei care s-au adunat ulterior, crezând că e accident, s-au resemnat, au conchis că de buni nu i-a oprit poliția, s-au mai uitat un pic la cei doi, cum stăteau încătușați pe spațiul verde, cu buletinele și cu portofelele lângă ei și au început să plece.

Cei doi bărbați erau căutați pentru comiterea mai multor spargeri de mașini de mare tonaj, care transportau mărfuri de valoare. Ancheta este desfășurată de Poliția Alba, cei doi fiind suspecți că ar spart numeroase autovehicule din mai multe județe. Polițiștii din Neamț au fost doar anunțați că mașina cu care se deplasează cei doi a intrat în oraș și au organizat acțiunea de prindere. (C.M.)

GALERIE FOTO

Articolul precedentPoliţist decedat în accident pe Litoral
Articolul următor100.000 lei de la judeţ pentru o biserică și o mănăstire
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

2 COMENTARII

  1. Nu stiu ce se intampla dar frumusetea orasului va pali curand daca nu termina cu acest fenomen al vagabondajului si a bandelor de raufacatori care parca rasar din pamant .

Comments are closed.