Actualizare – Roman: Un băiețel a căzut de la etajul III al internatului colegiului „Petru Poni”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Băiețelul și-a zdrobit bazinul și are un plămân afectat. Medicii urgentiști au decis să fie transferat la Spitalul pentru copiii din Iași. „În urma investigațiilor computer-tomograf, s-a evidențiat fractură de bazin stânga și dreapta și pneumotorax de 4 ml. Pacientul a fost transferat cu o ambulanță la Spitalul „Sfânta Maria” Iași, unde va rămâne internat în secția Ortopedie”, a declarant Laura trifan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal de Urgență Roman.

Actualizare: Din primele informații, se pare că tatăl ar fi avut cu fiul său o discuție mai fermă despre timpul petrecut pe telefon, motiv pentru care copilul s-ar fi aruncat de la etaj.

Vecinii spun că sunt o familie liniștită, care nu crează probleme.

Polițiștii au deschis un dosar penal. „Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs incidentul”, a declarat georgiana Pușcașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Nu există înregistrată vreo sesizare la 112 de la vreun membru al familiei sau la adresa acestei familii.

**** Știre inițială ****

În această seară, 19 noiembrie, pe la ora 17, s-a cerut ajutor la 112 după ce un băiețel de 9 ani a căzut de la etajul 3 al internatului Colegiului Tehnic „Petru Poni” din Roman.

La locul accidentului a fost trimis echipajul SMURD-TIM care i-a acordat primul ajutor și l-a transportat la CPU al Spitalului Roman. Copilul avea mai multe traumtasime, dar era conștient, potrivit lt. irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț.

În clădirea internatului, care se află aproape de colegiu, sunt cazați elevi la etajele 1și 2, iar la ultimele două etaje locuiesc familii cu chirie, din informațiile noastre. Urmează să fie elucidate împrejurările în care s-a produs incidentul.

Angela Croitoru

Articolul precedentȘtire actualizată. Accident cu o mașină de poliție în Humulești
Articolul următorRecord de joburi în Neamț pentru această perioadă a anului