0:00

Știre actualizată. Accident cu o mașină de poliție în Humulești, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Coliziunea a fost produsă de un șofer începător, un băiat de 18 ani din Târgu Neamț. Echipajul de poliție de la Secția 4 n-a mai ajuns la solicitare, dar a fost trimis un alt echipaj. Mașina a fost avariată în laterala dreaptă, astfel că pe lângă amendă, tânărul va trebui să achite și reparațiile.

Polițiștii de la Târgu Neamț au făcut cercetările și au stabilit că „în timp ce un tânăr de 18 ani din Târgu Neamț, care conducea autoturismul pe strada Mihail Sadoveanu, în direcția Piatra-Neamț, ar fi patruns în intersecția cu strada Ion Creangă fără a acorda prioritate de trecere autospecialei care avea în funcțiune semnalele acustice și luminoase și care circula dinspre Vânători-Neamț. Șoferul a fost testat, iar rezultatul alcoolscopic a fost negativ și a fost sancționat cu amendă”, a declarant Georgiana Pușcașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Știre iniațială: În această seară, 19 noiembrie, în jurul orei 17.00, a avut loc un accident în intersecția de la Humulești.

A fost implicată o mașină de poliție care mergea la o urgență, cu semnalele acustice și vizuale în funcțiune. Aceasta se deplasa dinspre Vânători Neamț, în urma unei ambulanțe.

În intersecție, un șofer nu a acordat prioritate și a atins mașina poliției, care a fost avariată.

Vom reveni cu amănunte.

ZCH

Articolul precedentAPIA primește cereri de la apicultori pentru ajutorul de minimis
Articolul următorActualizare – Roman: Un băiețel a căzut de la etajul III al internatului colegiului „Petru Poni”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.