0:00

ACTUALIZARE

Primarul Andrei Carabelea a retras proiectul de pe ordinea de zi, “pentru a verifica încă o dată cifrele, astfel încât să nu fim nevoiți să-l mai votăm încă o dată, după aceea”.

ŞTIRE INIŢIALĂ

În şedinţa extraordinară de astăzi, 11 mai, primarul Andrei Carabelea le propune, din nou, aleşilor locali aprobarea cheltuielilor neeligibile pentru investiţia de schimbare a magistralei de apă ce traversează str. Petru Movilă, Bd. Decebal, P-ţa Mihail Kogălniceanu şi Bd. Traian din Piatra-Neamţ. Este vorba despre înlocuirea a 3.857 de metri de conducte, dată fiind vechimea acestora şi desele avarii apărute în ultimii ani. Lucrările sunt în plină desfăşurare, cu întârzieri destul de mari, de acestea ocupându-se firma de construcţii Moldocor, contractul de finanţare fiind semnat cu Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice şi Administraţiei în noiembrie anul trecut.

ACTUALIZARE Piatra-Neamţ : 540.000 de lei de la bugetul local cheltuieli neeligibile la magistrala de apă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCheltuielile neeligibile, în sumă de 540.212, 75 lei (fără TVA), propuse spre aprobare de această dată reprezintă diferenţa rezultată din intervenţii apărute după demararea execuţiei şi din fluctuaţia preţurilor la materialele de construcţii. Suma este cu 7.000 de lei mai mică faţă de ultima modificare, iar partea financiară a acestei investiţii a trecut prin trei runde de aprobare în consiliul local, numai în cursul anului trecut. Acestea trebuie aprobate de fiecare dată prin hotărâre de consiliu local, potrivit legislaţiei în vigoare. (Angela Croitoru)

Articolul precedent13 mai-Noaptea Muzeelor la Piatra Neamț
Articolul următorUrs semnalat din nou în zona Izvorul Muntelui
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.