0:00

Actualizare: Patronul de la Dolinex și soția unui polițist implicați într-un accident. Femeia a murit, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: 

Ziua de astăzi, 3 februarie a fost marcată de 4 accidente rutiere, din care unul mortal, petrecut în afara localităţii Vînători. Primul accident, cel de la Căciuleşti, a fost provocat de o tânără de 26 de ani, din Tîrgu Neamţ, care conducea un autoturism dinspre Roznov spre Girov, şi a pătruns în intersecţie fără să acorde prioritate unei maşini conduse de un bărbat de 74 de ani, din Piatra-Neamţ. Şoferul nevinovat şi pasagera din maşina sa, o femeie în vârstă de 49 de ani, au fost răniţi.

Imediat a fost anunţat un alt accident, cu persoană încarcerată, la Costişa. La faţa locului s-a dovedit, însă, că, după o depăşire ratată în urma căreia două maşini au ieşit de pe şosea, nu este nimeni rănit, aşa încât evenimentul rutier a rămas tamponare.

Un alt accident s-a petrecut la Piatra-Neamţ, pe strada Petru Movilă, unde o femeie de 37 de ani, care venea dinspre Bicaz, a pierdut controlul asupra direcţiei autoturismului pe care îl conducea. Maşina a pătruns pe contrasens şi s-a izbit în autoturismul patronului de la Dolinex. În urma impactului, soţia patronului şi copilul, în vârstă de 5 ani, au fost răniţi. Femeia de 37 de ani, care a provocat accidentul – încă nu s-a stabilit în ce condiţii a pierdut controlul direcţiei – a decedat. După două ore de manevre de resuscitare, inima femeii nu a mai putut fi pornită și medicii au fost nevoiți să declare decesul. Este vorba despre soția unui polițist care deține funcția de adjunct la Serviciul de Acțiuni Speciale.

C.M.

Știre inițială: Trei accidente rutiere s-au produs sâmbătă, 3 februarie, la scurt timp unul după altul. Primul a fost în intersecţia de la Căciuleşti, unde există încă mari probleme cu acordarea de prioritate. Din fericire, nimeni n-a fost rănit grav. Al doilea accident s-a petrecut la Costişa, unde un tânăr din Bacău, care conducea un autoturism, s-a angajat într-o depăşire, n-a păstrat distanţa laterală faţă de maşina depăşită, a acroşat-o şi ambele autovehicule au ieşit în decor. Al treilea accident a fost în zona Ursuleţi din Piatra-Neamţ şi s-a soldat cu doi răniţi, unul fiind copil. Vom reveni cu detalii.

C.M.

Articolul precedentLocuri de muncă pentru bugetari: Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui
Articolul următorȘtire actualizată: Accident grav între Târgu Neamţ şi Pipirig! Un mort şi un rănit grav!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.