pietricica turism

Actualizare: Accidentul s-a petrecut în afara localităţii Vînători şi a fost o coliziune frontală violentă dintre două autoturisme. Şoferul unuia dintre ele (un bărbat de 53 de ani, din Vînători), a murit pe loc. Urmează să se stabilească în ce condiţii s-a petrecut accidentul. După cum arată maşinile, cu siguranţă, este vorba despre viteză, într-o zonă în care limita maximă admisă este de 70 km/h.

Având în vedere numărul mare al evenimentelor rutiere și consecințele deosebit de grave ale acestora conducerea IPJ Neamț a luat decizia de a scoate în stradă toți polițistii de la posturile comunale și de la secțiile rurale de poliție. Ei vor acționa pe drumurile naționale dar și pe cele județene din localitățile în care au competență pentru a preveni producerea altor accidente.

Știre inițială: Un al patrulea accident, petrecut astăzi, 3 februarie, a fost, din păcate, mortal. Două maşini s-au ciocnit violent între Târgu Neamţ şi Pipirig, iar un bărbat a murit în urma impactului. Un alt bărbat a fost rănit grav.

Vom reveni cu detalii. (C.M.)