0:00

ACTUALIZARE: Am să îmi spun punctul de vedere după terminarea sezonului. Momentan îmi văd de treaba mea”, a precizat Gabriel Rădulescu (CSM Ceahlăul Piatra Neamţ). (M. CONSTANTINESCU)

*******

ACTUALIZARE: Avem probleme de lot. Pe lângă accidentări, avem jucători care chiar nu pot lipsi de la nunta lor. Încercăm să fim prezenţi. Înţelegere nu s-a găsit nicăieri. Pentru că aşa e viaţa unora: interesul lor şi nimic mai mult”, a declarat Cristian Luca, antrenorul Cimentului Bicaz. (M. CONSTANTINESCU)

*********

ŞTIRE INIŢIALĂ: Duminică, 3 iunie, de la ora 11:00, este programată ultima etapă a play-off-ului Ligii a IV-a, rundă care va decide campioana judeţului şi, în speţă, participanta la barajul de promovare în Liga a III-a. La Ion Creangă, se va disputa partida Victoria Horia-Bradu Borca, oaspeţii având nevoie de victorie pentru a mai spera la locul întâi. Va arbitra Bogdan Florea (Piatra Neamţ).

ACTUALIZARE L4 Se stabileşte campioana judeţului: Victoria-Bradu şi CSMC-Cimentul, ZCH NEWS - sursa ta de informații
BOGDAN GĂUCAN (nr. 3)

„Duminică vom juca cu Borca. Se va juca pe teren neutru, pentru că aşa s-a dorit! Pot să vă spun doar atât: dacă aveam CIS-ul (certificatul de identitate sportivă, document obligatoriu pentru participarea la barajul de promovare în Liga a III-a – n.red.) şi un teren cât de cât bun, cu adversarele de anul acesta din play-off nu am fi avut nici un fel de problemă. Avem băieţi de aur la echipă. La meciul acesta nu vom avea nici măcar publicul alături, este ca şi cum am evolua în deplasare”, a precizat Bogdan Găucan, antrenor-jucător la Victoria Horia.

ACTUALIZARE L4 Se stabileşte campioana judeţului: Victoria-Bradu şi CSMC-Cimentul, ZCH NEWS - sursa ta de informații
FLORIN PINTILII

Duminică este ultimul joc din acest campionat și sper să-l încheiem cu o victorie. În cealaltă partidă nu cred că Ceahlăul își permite să piardă, așteptând ca relaxarea Bradului să aducă un rezultat negativ în tabăra noastră!”, a declarat Florin Pintilii, antrenorul echipei Bradu Borca.

ACTUALIZARE L4 Se stabileşte campioana judeţului: Victoria-Bradu şi CSMC-Cimentul, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn cealaltă partidă a rundei se vor întâlni CSM Ceahlăul şi Cimentul Bicaz, formaţia din Piatra Neamţ având nevoie de toate punctele pentru a se menţine pe locul întâi. Meciul este programat pe terenul sintetic, arbitrajul urmând să fie asigurat de Cosmin Apetrei (Piatra Neamţ).

ACTUALIZARE L4 Se stabileşte campioana judeţului: Victoria-Bradu şi CSMC-Cimentul, ZCH NEWS - sursa ta de informații
GABRIEL RĂDULESCU (stânga) şi CRISTIAN LUCA (dreapta)

În ciuda solicitărilor noastre formulate încă de joi, 31 mai, la ora 10:09 în cazul lui Gabriel Rădulescu (CSMC) şi la ora 10:06 în cazul lui Cristian Luca (Cimentul), cereri reluate şi sâmbătă, 2 iunie, cei doi antrenori nu au oferit nici un fel de declaraţie despre meciul de mâine.

CLASAMENT (*)

1 CSM Ceahlăul Piatra Neamţ 5 3 1 1 11-3 32 +4
2 Bradu Borca 5 4 1 0 12-7 31 +4
3 Cimentul Bicaz 5 1 0 4 11-15 19 -6
4 Victoria Horia 5 1 0 4 10-19 18 -3

(*) Echipele au intrat în play-off cu jumătate dintre punctele acumulate în sezonul regulat.

Barajul de promovare se va disputa pe 16 iunie, ora 18:00, turul (reprezentanta judeţului Neamţ va juca în deplasare cu cea a judeţului Iaşi), și pe 23 iunie, ora 17:30, returul. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentL5 Arsenal Văleni-Energia Pângăraţi şi Siretul Doljeşti-Ozana Timişeşti, disputele rundei
Articolul următorCOD GALBEN în Bacău, Neamţ şi Suceava
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.