0:00

ACTUALIZARE: Poliţiştii care se ocupă cu anchetarea incendierii maşinii şefului de post au vizualizat, cu destul de mare dificultate, imaginile de pe o cameră de supraveghere situată în apropierea sediului Poliţiei Tămăşeni. Imaginile sunt neclare, dar se vede, totuşi, o umbră care se apropie de autoturism şi, în scurt timp, flacăra. Curios este că lângă maşina lui Ionuţ Fîrţescu era autoturismul de serviciu al postului, agentul fiind plecat în patrulare cu maşina de la secţie. Părea logic ca, în cazul în care incendiatorul ar fi vrut să se răzbune pe poliţie din vreun motiv personal, să incendieze maşina de serviciu. Verificările în privinţa poliţistului n-au condus la concluzia că Ionuţ Fîrţescu ar putea avea duşmani. În comună infracţionalitatea nu este la cote crescute şi nici nu a avut în anchetă în ultima vreme vreun personaj de „calibru”. Din punct de vedere personal, agentul are o relaţie stabilă, de mai mult timp, cu o doamnă care lucrează la un notariat din Roman. În altă ordine de idei, autoturismul incendiat, un Opel Astra fabricat în anul 2000, nu era asigurat. Pagubele se ridică la 6.500 de lei. (C.M.)

**********

ŞTIRE INIŢIALĂ: Maşina şefului de post din Tămăşeni a fost incendiată de către persoane deocamdată necunoscute, în dimineaţa de duminică, 25 iunie. Agentul Ioan Fîrţescu se afla în patrulare, îşi lăsase maşina personală, marca Opel, în faţa sediului şi cineva i-a dat foc.

ACTUALIZARE Incendiatorul de la Tămăşeni a fost filmat, dar nu i se vede faţa!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiConform ISU Neamţ au ars materialele combustibile din compartimentul motor, bordul, instalaţia electrică, tapiţeria din faţă, şi anvelopele din faţă. Sursa de aprindere este „flacără”, iar împrejurarea „acţiune intenţionată”. Incendiul a fost anunţat la ora 4:35, iar oamenii care au văzut maşina arzând au spart geamul de la sediul Postului de poliţie Tămăşeni, ca să ia un stingător. N-au reuşit, însă, să stingă flăcările. Ancheta cu privire la identificarea persoanei sau a persoanelor care au pus focul este în plină desfăşurare. Abia după ce se va şti despre cine este vorba se va stabili şi dacă este un act de vandalism sau o răzbunare. Vom reveni cu detalii. (C.M.)

Articolul precedentACTUALIZARE LIGA A III-A BARAJ: CSM Focşani-Teiul Poiana Teiului 3-2 (1-2)
Articolul următorGALERIE FOTO Bucurie fără margini la „Gold Cup” Piatra Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.