pietricica turism

botosani ostafe nadia gabriela 02Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani a actualizat, vineri, 20 ianuarie, fotografia adolescentei din Dorohoi, dispărută deja de o săptămână. De găsit, nu au găsit-o… (ZCH NEWS)

*****

ŞTIRE INIŢIALĂ: O adolescentă din municipiul Dorohoi (Botoşani) este căutată de poliţie, pentru că este dispărută din data de 13 ianuarie. Nadia Roberta Ostafe este născută la data de 11 aprilie 1999, în Dorohoi.

“La data de 13.01.2017, poliţiştii au fost sesizaţi de către O.C., din municipiul Dorohoi, judeţul Botoşani, cu privire la faptul că, în ziua de 13.01.2017, fiica sa, Ostafe Nadia Roberta, în vârstă de 17 ani, a plecat de la domiciliul său din municipiul Dorohoi, către şcoală şi nu a mai revenit până în prezent”, precizează Poliţia Botoşani.

Semnalmente: înălțime circa 1.60 metri, greutate 55 kilograme, constituție atletică, păr șaten, până la nivelul umerilor, ochi albaştri. Îmbrăcămintea la data dispariţiei: pantaloni culoare neagră, geacă albastră, ghete piele de culoare maro.

“Dacă aţi văzut această minoră sau cunoaşteţi date despre ea, anunţaţi de urgenţă cea mai apropiată unitate de poliţie sau apelaţi numărul gratuit 112!”, mai precizează sursa citată. (ZCH NEWS)