0:00

ACTUALIZARE

La sosirea pompierilor incendiul se manifesta generalizat la o autoutilitară cu posibilitatea propagării la un cap tractor al unui TIR situat în imediata vecinătate.

ACTUALIZARE Două mașini ard ca niște torțe în curtea unei firme pietrene, ZCH NEWS - sursa ta de informații ACTUALIZARE Două mașini ard ca niște torțe în curtea unei firme pietrene, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia a ars autoutilitara în care se aflau unelte. Capul tractor a fost salvat, fiind  deteriorate doar farurile. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost efectul termic cauzat de neîndepărtarea materialelor combustibile de pe un utilaj aflat în funcţiune (generator)”, anunță ISU Neamț. (FOTO: ISU Neamț)

ŞTIRE INIŢIALĂ

Un puternic incendiu a izbucnit în curtea unui operator economic din Piatra Neamț, focul manifestându-se la două mașini. Incidentul are loc pe Bulevardul General Nicolae Dăscălescu, în zonă fiind mare degajere de fum.

ACTUALIZARE Două mașini ard ca niște torțe în curtea unei firme pietrene, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere de la Detașamentul Piatra Neamț intervin pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o autoutilitară și un TIR în municipiul Piatra Neamț”, anunță ISU Neamț. Vom reveni cu amănunte. (G.S.; FOTO: ISU Neamț)

Articolul precedentTroleibuzul primește oficial autobuzele electrice într-o ședință extraordinară
Articolul următorSe complică cazul accidentului cu ambulanța de la Târgu Neamț: pacienta din salvare a murit
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.