0:00

Actualizare – De negăsit: O fată plecată de acasă acum jumătate de an și un băiat dat dispărut, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiIeri dimineaţă, 7 decembrie, polițiștii Secției Rurale Crăcăoani au fost sesizați de un bărbat, de 54 de ani, din Bălțătești, despre faptul că, la data de 1 iunie 2021, fiica sa, Elena Florentina Săvoiu, în vârstă de 19 ani, a plecat de acasă și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1.70 metri, greutate – 50 de kilograme, ochi verzi, păr șaten, lung. Semne particulare – pistrui în zona pomeților.

Tatăl nu-şi mai aminteşte cu ce era îmbrăcată fiica sa, acum şase luni, când a dispărut de acasă şi oricum, îmbrăcămintea nu mai are nicio relevanţă după atâta timp.

Polițiștii au căutat-o în Bălțătești, în locurile cunoscute ca fiind frecventate de tânără, iar activitățile de căutare continuă.

Actualizare: Ieri, 8 decembrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din Roman l-au găsit pe băiatul în vârstă de 12 ani, Ştefan Constantin Enăşoaie, dat dispărut în data de 7 decembrie 2021. Acesta a fost depistat de polițiști, în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiul Roman. Băiatul a fost încredinţat familiei, din primele verificări efectuate de polițiști, în perioada dispariției, acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

****Știre inițială**** Actualizare – De negăsit: O fată plecată de acasă acum jumătate de an și un băiat dat dispărut, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Tot ieri, polițiștii romaşcani au primit rugăminţile unei mame de 29 de ani, din Văleni, de a-i găsi fiul, Ştefan Constantin Enăşoaie, de 12 ani, plecat în jurul orei 12,00 de acasă şi care nu s-a mai întors.

Semnalmente: înălţime – 1.50 metri, greutate – 40 de kilograme, ochi căprui, păr șaten, fără semne particulare.

În momentul dispariției, băiatul era îmbrăcat cu o geacă albastră, pantaloni de trening albaștri având inscripția ,,Armani” pe piciorul stâng, fiind încălțat cu adidași vișinii. De asemenea, acesta avea un ghiozdan albastru cu negru, cu inscripția,,Puma”.

Nu este prima dată când băiatul îşi sperie mama, fugind de acasă, acesta având obiceiul să plece şi să revină după ceva timp.

Polițiștii au făcut verificări în Roman și în comunele limitrofe, dar încă nu i-au dat de urmă.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea celor doi, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

Angela Croitoru

Articolul precedentPiatra-Neamț: Șoferiță pozitivă la alcool și amfetamină
Articolul următorComunicat de presă. Eugen Țapu-Nazare (PNL Neamț): „PNL se opune taxei de 1%”