reclama autocenter

ACTUALIZARE: Într-o partidă disputată duminică, 23 aprilie, la Roman: CSM Roman-Măgura Cisnădie 27-20. Romaşcancele rămân pe locul 5 în clasament, cu 34 de puncte. (M.C.)

*********

ŞTIRE INIŢIALĂ: După două săptămâni de pauză, handbalistele de la CSM Roman (locul V, 31 puncte) revin pe semicerc. Ele susțin duminică, 23 aprilie, de la ora 11, ultimul meci oficial pe teren propriu în actuala ediție a Ligii Naționale. Partenera de întrecere este CS Măgura Cisnădie, ocupanta antepenultimului loc în clasament cu 21 de puncte.

”Valoric suntem peste ele, dar și la Cisnădie, în tur, am condus cu 7 goluri și până la urmă am câștigat doar cu un gol, 24-23. Au o echipă formată din jucătoare cu experiență: Ada Moldovan, Roxana Gatzel, Oana Apetrei. Este una dintre grupările care a pus probleme serioase formației HC Zalău”, a declarat profesorul Viorel Lazăr, antrenorul formației nemțene.

Îmbucurător este faptul că din nou CSM Roman are doi portari valizi. Georgiana Stoleru Martin și-a revenit și este aptă fizic pentru aceast confruntare. În utima etapă a sezonului, CSM Roman are meci la CSM Bistrița sâmbătă, 29 aprilie.

”Practic nouă ne mai trebuie trei puncte să adunăm în aceste ultime două partide pentru a fi siguri de ocuparea locului al cincilea care poate da și acesta drept de participare în cupele europene. Sunt mai multe variante de a juca din nou în cupele europene însă vom vedea ce se va întâmpla pe parcurs”, a mai adăugat Viorel Lazăr. (Ana MOISE)

Articolul precedentPretransferuri consimțite în învățământul preuniversitar în Neamț
Articolul următorNemțeanul Florin Florea este noul președinte al atletismului românesc
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.