0:00

ACTUALIZARE Crima de la Bozieni – o poveste sângeroasă, ZCH NEWS - sursa ta de informații

ACTUALIZARE: Anchetatorii au reușit să stabilească modul cum s-au derulat evenimentele, iar povestea este pe cât de tragică, pe atât de sângeroasă. Cam la fel de sângeroasă pe cât era camera în care femeia a fost găsită fără suflare în ziua de miercuri, 8 februarie. S-a stabilit că, de fapt, aceasta murise în noaptea dinainte.

Femeia a fost bătută crunt de soțul ei, fiind lovită în mod repetat, până când nu a mai mișcat. Bărbatul a văzut că e căzută, a văzut că nu mai mișcă, dar nu a făcut nimic altceva decât să se ducă la culcare. Se certaseră foarte rău – și nu pentru prima dată -, din cauza unui copil care, din câte se pare, era doar al ei, el fiindu-i tată vitreg. De acolo s-au luat, de acolo bărbatul s-a înfuriat și a luat-o la bătaie până a umplut-o de sânge.

În dimineața de 8 februarie, niște nepoți au venit să vadă ce fac cei doi și au găsit-o pe ea jos, iar pe el stând în pat. Ei au fost cei care au chemat ambulanța, gândindu-se că se mai poate face ceva pentru femeie, dar era deja târziu, era moartă de câteva ore.

Bărbatul nu s-a arătat foarte cooperant, nu a oferit foarte multe informații la audieri, dar și-a recunoscut fapta.

*****

ȘTIRE INIȚIALĂ: O femeie, în vârstă de 61 de ani, din Bozienii de Jos, a murit, lovită fiind în moalele capului de soțul ei, în vârstă de 67 de ani. Nenorocirea a avut loc ieri, pe la prânz, când la fața locului au ajuns cei de la Ambulanță și au găsit, cităm: ”agresiune cu 1 victimă, sex feminin, 65 ani, diagnostic: TCC prin agresiune, găsită decedată; la locul solicitării s-a deplasat un echipa cu medic; victima a rămas la locul solicitării”.

Din cercetările făcute de polițiști, a reieșit că soții s-au certat, din nou, pe fondul unor neînțelegeri privind copiii lor. Familia nu era cunoscută ca fiind cu probleme, din câte se pare violența conjugală nu era un obicei. De data aceasta, însă, bărbatul pare să-și fi pierdut cumpătul și și-a trosnit nevasta cu un obiect contondent, iar aceasta a murit pe loc.

Bărbatul a fost reținut, pe bază de ordonanță, și va fi prezentat în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Vom reveni cu detalii. (ZCH News)

Articolul precedentIPJ Vaslui: Bilanţ 2016
Articolul următorÎnmatriculări la foc continuu: de șase ori mai multe solicitări zilnice
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.