ACTUALIZARE: Cimentul Bicaz a depăşit Voinţa Ion Creangă, cu scorul de 2-1, şi a cucerit Cupa României la nivel judeţean. Au marcat Nedelcu şi Bălăjel, respectiv Samson.

A fost un meci nu prea reuşit din partea noastră, în ceea ce priveşte construcţia şi finalizarea. Am ratat o mulţime de ocazii clare, în situaţie de 1 contra 1 cu portarul advers şi o lovitură de la 11 metri, ceea ce ne-a dat emoții pe finalul jocului. Mă bucur că am câştigat acest trofeu şi sper să putem face o treabă bună în continuare, aşa cum am reuşit în acest retur de campionat. Mulţumesc jucătorilor, conducerii, galeriei şi celor care sunt alături de noi. Totodată mulţumim celor care au făcut posibilă disputarea meciului pe acest teren bun şi de tradiţie a fotbalului românesc. Suntem o echipă de perspectiva zic eu, care va avea un cuvânt greu de spus în următorul sezon”, a declarat Cristian Luca, antrenorul formaţiei Cimentul Bicaz. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: G CRĂCANĂ)

***********

ŞTIRE INIŢIALĂ: Cimentul Bicaz a câştigat Cupa României la nivel de judeţ. În meciul jucat, duminică (4 iunie) dimineaţă, pe stadionul municipal „Ceahlăul”, formaţia de lângă baraj a depăşit cu scorul de 2-1 (2-1) Voinţa Ion Creangă. (M.C.)

Articolul precedentLIGA A II-A: Foresta nu a jucat în ultima etapă şi s-ar putea desfiinţa
Articolul următorACTUALIZARE O bere – motiv de dat cu cuţitul * Agresorul – arestat 30 de zile
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.