ACTUALIZARE: Flăcările au distrus acoperișul și mansarda în totalitate, precum și o construcție anexă din spatele casei, unde se afla centrala termică. Pompierii au reușit să mai salveze câteva obiecte, pe care le-au scos din foc, însă practic din întreaga casă n-a mai rămas mare lucru. Incendiul a fost observat târziu de către vecini, iar când au sunat la pompieri deja se manifesta cu flacără deschisă la nivelul acoperișului. Militarii au stabilit că sursa a fost coșul centralei termice, neprotejat corespunzător față de materialele combustibile. Și cum întreaga construcție era din lemn, incendiul s-a propagat cu repeziciune. La intervenție au participat și 3 pompieri care locuiesc în Săvinești și se aflau în timpul lor liber, precum și SVSU Săvinești și SVSU Roznov. (C.M.)

********

ŞTIRE INIŢIALĂ: O locuință din Săvinești arde generalizat la această oră (12:30), din motive care n-au fost încă stabilite. Pompierii acționează cu 4 autospeciale, iar intervenția este condusă de comandantul Detașamentului Piatra-Neamț, lt. Andrei Grancea.

Proprietarii nu erau acasă în momentul izbucnirii incendiului. Pompierii au reușit să scoată buteliile din locuință. Vom reveni cu detalii. (C.M.)

Articolul precedentGheorghe Paisa, invitat al proiectului “Campionii României în şcoală, liceu şi universitate”
Articolul următorOfertă pentru primari: steaguri pentru ziua comunei!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.