pietricica turism

ACTUALIZARE: După cum au presupus polițiștii încă de la început, de când au găsit o sticlă de alcool în zona în care a fost descoperit cadavrul în canalul Cuejdiului, bărbatul băuse foarte mult înainte de a muri. I s-a găsit o concentrație de alcool în sânge de aproape 3 la mie. În acest context, și-a pierdut echilibrul, în intenția lui de a traversa albia Cuejdiului, și a căzut în apă. Cauza morții a fost înecul. Omului i s-a găsit apă în plămâni, deci nu există niciun fel de suspiciune cu privire la cauza decesului. (C.M.)

********

ŞTIRE INIŢIALĂ: Un apel la 112, făcut în această după-amiază (9 noiembrie), anunța că un copil plutește în Cuejdi, sub podul de la Orion. La fața locului s-au dus echipaje de pompieri, polițiști și jandarmi. Corpul a fost scos pe suprafața betonată, ocazie cu care s-a stabilit că este vorba despre un bărbat, mort de câteva zile. Imediat a și fost identificat. Este unul dintre membrii familiei Stănescu, în vârstă de 61 de ani. Se afla în apă, cu fața în jos și urmează să se stabilească în ce condiții și-a pierdut viața.

Cei din mulțimea de oameni care se uitau la criminaliștii care făceau cercetarea la fața locului stabiliseră deja cum a murit bărbatul: sigur era beat, a vrut să traverseze albia și a căzut în apă. (C.M)