0:00

ACTUALIZARE: După câteva zile de căutări, corpul bărbatului a fost găsit

ACTUALIZARE Bărbatul căutat de pompieri și polițiști în Săvinești a fost găsit decedat, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Scafandrii au găsit persoana în apropierea Microcentralei Roznov. Bărbatul nu prezintă semne vitale. Identitatea persoanei va fi stabilită de organele abilitate din cadrul IPJ”, anunță ISU Neamț. (G.S.; FOTO: ISU Neamț)

***********************

ȘTIRE INIȚIALĂ: Luni, 3 iunie, echipaje ale ISU Neamț și IPJ Neamț au lansat o operațiune de căutare a unui bărbat din Săvinești dat dispărut de către familie (mai multe amănunte aici).

Bărbatul nu a fost încă găsit. IPJ Neamț a oferit mai multe detalii despre persoana dispărută.

La data de 3 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați de către o femeie, din Dumbrava Roșie, cu privire la faptul că, din data de 2 iunie a.c. soțul său, BENCHICI MIHAI, în vârstă de 59 de ani, ar fi părăsit voluntar imobilul din localitatea Săvinești, unde locuia fără forme legale”.

ACTUALIZARE Bărbatul căutat de pompieri și polițiști în Săvinești a fost găsit decedat, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPompierii și polițiștii desfășoară în continuare căutări, atât în localitatea Săvinești, cât și în zona canalului de fugă al râului Bistrița, loc unde au fost găsite obiecte personale de vestimentație, aparținând persoanei dispărute.

Semnalmente bărbatului: înălțime 1,75 m, greutate 60 kg, ochi căprui, păr grizonat tuns scurt. Bărbatul are o cicatrice pe partea stângă a abdomenului.

Persoanele care pot oferi informații pentru identificarea persoanei căutate, sunt rugate să apeleze Serviciul Unic 112 ori sa anunțe cea mai apropiată unitate de poliție

Denisa POPA

Articolul precedentPrimarul Andrei Carabelea anunță că lucrările la coridorul principal de mobilitate se vor finaliza până la 31 iulie
Articolul următorMugur Cozmanciuc, deputat PNL: „Ne preocupă buna gospodărire a apelor noastre”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.