ACTUALIZARE: Fiecare dintre cei doi șoferi (un tânăr de 19 ani, din Cândești, care conducea autoturismul Opel și un bărbat de 62 de ani, din Piatra-Neamț, aflat la volanul mașinii VW) a susținut, în fața polițiștilor, că celălalt e vinovat de producerea accidentului. Cert este că amândoi rulau dinspre Roznov spre Piatra-Neamț, unul pe banda I, și celălalt pe banda a II-a. După impact, ambele autoturisme au ajuns pe contrasens. Urmează ca polițiștii să stabilească exact ce s-a întâmplat. Singura victimă a coliziunii a fost o femeie de 45 de ani, pasageră în mașina condusă de tânărul din Cândești. Ambii conducători auto au fost testați și niciunul nu se afla sub influența alcoolului. (C.M.)

***********

ŞTIRE INIŢIALĂ: Două autoturisme, unul marca Opel Astra și celălalt VolksWagen, s-au ciocnit astăzi, 12 iunie, în apropierea pasarelei de la Săvinești. Din primele informații ar fi vorba despre o persoană rănită grav. Vom reveni cu detalii. Fotografii:

ACTUALIZARE Accident la Săvinești: un Opel și un VW s-au ciocnit, ZCH NEWS - sursa ta de informații ACTUALIZARE Accident la Săvinești: un Opel și un VW s-au ciocnit, ZCH NEWS - sursa ta de informații ACTUALIZARE Accident la Săvinești: un Opel și un VW s-au ciocnit, ZCH NEWS - sursa ta de informații(C.M.)

Articolul precedentModificări în programul Serviciului Pașapoarte
Articolul următorSebastian Leontică se pregătește pentru Olimpiada Internațională de Fizică
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.