ACTUALIZARE: Din cercetările făcute de polițiști, a rezultat că tânărul de 29 de ani, din Gârcina, care conducea autoturismul firmei Paradox, a virat brusc spre intrarea în curtea Pensiunii Octogon, tăind, practic, calea autobuzului care rula pe banda I. La volanul autobuzului era o femeie, de 48 de ani, care, deși a frânat brusc, nu a putut evita impactul. Din cauza manevrei făcute în scurt, două pasagere din autobuz, una de 47 de ani din Piatra Șoimului și una de 64 de ani din Săvinești, au suferit leziuni și au fost transportate la spital. Tânărul de 29 de ani este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

***** ȘTIRE INIȚIALĂ

Un accident rutier, în care se pare că au fost rănite două persoane, s-a petrecut în acestă după amiază, 8 februarie, în fața pensiunii Octogon din Dumbrava Roșie. În accident a fost implicată o mașină a firmei Paradox Service și un autovehicul de transport persoane al firmei Troleibuzul.

Articolul precedentCopil rănit la Durău, transferat cu ambulanța la Iași
Articolul următorCJ Neamț face treaba sindicaliștilor din spital: i-a lămurit pe nemulțumiți de ce au luat mai puțini bani în ultimele trei luni
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.