Actualizare: Primăria Piatra Neamț anunță că activitatea a fost reluată la Biroul de Evidență a Populației. „Vă informăm că activitatea Biroului de Evidență a Persoanelor din incinta Mall Forum Center se desfășoară în prezent în condiții normale. Din cauza avariei înregistrate în această dimineață rămâne suspendată doar activitatea cu publicul a Direcției de Taxe și Impozite. Plățile pot fi efectuate în continuare la ghișeul situat în Biroul de Relații cu Publicul (camera 20) din sediul Primăriei Piatra-Neamț, de pe sr. Ștefan cel Mare nr. 6-8”.

Știre inițială: Primăria Piatra Neamț anunță că două instituții importante și, în general, destul de aglomerate, își suspendă temporar activitatea astăzi, 6 aprilie, din cauza unor avarii la instalația de apă. Este vorba despre Biroul de Evidență a Populației și de Biroul de Taxe și Impozite Locale, ambele situate în incinta Forum Center de pe str. Cuiejdi.

Informarea completă de la Primăria Piatra Neamț îl puteți citi mai jos:

Ne cerem scuze, dar, din cauza unei avarii la instalația de apă, suntem nevoiți să suspendăm temporar activitatea Biroului de Evidență a Populației și a Biroului de Taxe și Impozite Locale din incinta Forum Center de pe str. Cuiejdi (lângă Piața Centrală).

Echipa de tehnicieni intervine în regim de urgență pentru ca activitatea la cele două birouri să se poată relua cât mai repede.

Vom reveni cu detalii referitoare la reluarea sau relocarea activității imediat ce vom avea o estimare a timpului necesar pentru reparații”.

ZCH

Articolul precedentFOTO. Două amenzi, de 1500 lei fiecare, pentru incendiu de vegetație uscată în Vaslui
Articolul următorVIDEO: Fabrică de țigări ilegală la Humulești – „investiție” în 20 tone de tutun pentru a obține 2 milioane euro
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.