politie rutiera radarAccidentul în care şi-au pierdut viaţa doi soţi, fiul acestora şi logodnica tânărului, i-a determinat pe poliţiştii rutieri din Neamţ să intensifice acţiunile pe tronsonul de drum european dintre Roman şi Bacău. În ziua de 15 iunie, în colaborare cu poliţiştii din Bacău, a avut loc o acţiune de combatere a excesului de viteză şi a depăşirilor neregulamentare atât pe E 85, cât şi pe DN 15D. Aparatele radar au fost montate în cascadă pe tot traseul Roman – Bacău, iar din cele 152 de amenzi aplicate de poliţişti 138 au fost pentru depăşirea vitezei. Alţi 4 şoferi au fost sancţionaţi pentru depăşiri neregulamentare, iar 10 pentru alte abateri. Cei 4 şoferi care au făcut depăşiri riscante şi alţi 20 prinşi cu viteză mult prea mare au rămas fără permise de conducere.

„Astfel de activități vor fi continuate, având în vedere evenimentele rutiere produse în ultima perioada pe E 85, acțiunile vizând inclusiv înregistrarea abaterilor de sistemul video și aplicarea sancțiunii în lipsă, fără a fi oprit în trafic conducătorul auto”, a precizat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ. .

Reamintim că, în seara de 7 iunie, în localitatea Traian, un autoturism condus de un bărbat grec, în vârstă de 66 de ani, a intrat în coliziune cu un TIR, după care a fost proiectat într-o maşină de transport valori, care circula dinspre Suceava spre Bacău. Şoferul, soţia lui, care era de naţionalitate ucraineană, fiul celor doi, în vârstă de 27 de ani şi logodnica acestuia, o tânără, de 20 de ani, au murit în urma dublului impact. De asemenea, doi pasageri din autoutilitara de transport valori au fost răniţi. Poliţiştii au stabilit că şoferul grec nu s-a asigurat când a trecut de pe banda de la marginea drumului pe cea dinspre ax. (C.M.)

Articolul precedentGuvernul trimite bani în Neamţ! Vezi cine va beneficia!
Articolul următorPercheziţii la Săvineşti, trei bărbaţi reţinuţi
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.