0:00

Acţiune educativă a poliţiştilor dedicată copiilor, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiIeri, 28 iulie, la Palatul Copiilor din Piatra Neamţ, polițiștii Compartimentului de Relații Publice împreună cu cei ai Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității și Serviciului Rutier au fost în mijlocul copiilor pentru a le putea cunoaște curiozitățile și a răspunde la întrebările acestora. Acțiunea educativă a avut scopul să le ofere copiilor soluții pentru diverse situații ce pot fi întâlnite pe parcursul vacanței de vară.

„Pentru că vacanța de vară este în plină desfășurare, iar copiii sunt dornici să experimenteze, să viziteze și să cunoască cât mai multe lucruri noi, uitând de riscurile pe care le aduc uneori aceste experiențe, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Neamț s-au gândit să vină în mijlocul copiilor și să fie părtași ai curiozităților acestora, printr-un mijloc de comunicare inedit. Astfel, polițiștii le-au răspuns copiilor de la Palatul Copiilor din Piatra Neamț, la întrebările clasice – Când? Unde?  Cum? Cine? și mai ales De ce? ce privesc diferite situații în care ar putea să se afle la un moment dat și modul propice de a acționa pentru a fi în siguranță“, a precizat agent Georgiana Moşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

În perioada ce urmează, Inspectoratul de Poliție Județean Neamț va prezenta materialele video realizate în cadrul cărora au fost abordate curiozitățile copiilor  și răspunsurile primite de la polițiști.

Angela Croitoru

Sursă foto: IPJ Neamț

Articolul precedentTârgu Neamţ: Străzi asfaltate cu bani de la bugetul local
Articolul următorTarifele de blocare-deblocare a autovehiculelor parcate neregulamentar în Piatra-Neamț actualizate pentru respectarea comunității
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.