Vineri, 3 septembrie, între orele 15,00 -19,00, în județul Suceava, a avut loc o acțiune de prevenire a accidentelor rutiere și pentru creșterea gradului de siguranță în trafic la care au participat echipaje de poliție rutieră din Neamț, Botoșani, Iași, Maramureș și Bistrița Năsăud.

Pe pracursul celor 4 ore, 52 de polițiști cu 26 de autospeciale  din cadrul Serviciului Rutier – IPJ Suceava și din cadrul inspectoratelor din județele învecinate au acționat pe principalele drumuri naționale și europene din județul Suceava, vizând în principal depășirea regimului legal de viteză.

Au fost utilizate toate aparatele radar montate pe autospecialele de poliție, dar și aparatura radar laser TruCam.

Pentru neregulile constate, polițiștii au reținut 46 de permise de conducere, dintre care 39 pentru depășirea regimului de viteză cu peste 50 km/h, iar alte 7 au fost reținute pentru depășiri neregulamentare. Au fost reținute și 8 certificate de înmatriculare. Valorea totală a celor 354 de sancțiuni contravenționale la regimul rutier a fost de 167.755 lei.

Acțiunile pentru siguranța traficului rutier vor continua, în județele Moldovei, pe toate arterele rutiere importante, pentru fluidizarea traficului rutier și prevenirea accidentelor rutiere, având în vedere valorile mari de trafic care se înregistrează în această perioadă.

A.C.

Sursă foto: IPJ Suceava

Articolul precedentHoț surprins de camerele de supraveghere
Articolul următorTată evacuat din casă cu ordin de restricție, după un scandal
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.