0:00

Nu mai puțin de 8 mașini au fost avariate după ce acoperișul Inspectoratului de Jandarmi a fost luat de vânt fiind purtat până în parcarea din spatele clădirii. S-a întâmplat pe 28 martie, la Suceava, cel mai important fiind faptul că nu s-au înregistrat victime. Acoperișul instituției a fost afectat pe o suprafață de circa 100 de metri pătrați.

Acoperișul Jandarmeriei a căzut pe 8 mașini, ZCH NEWS - sursa ta de informații”La nivelul Jandarmeriei Suceava au fost dispuse de urgență măsuri perimetrale de împrejmuire a zonei afectate, pentru a înlătura producerea altor incidente. Vă mulțumim că ne oferiți ocazia de a transmite mesajul nostru cetățenilor cărora le recomandăm să ocolească zona în care se află unitatea. Noi vom rămâne în zonă până la înlăturarea pericolului, pentru a ne asigura că nimeni nu este rănit”, a declarat sergent major Roxana Botezatu, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Suceava. Incidentul a dus la anularea acțiunii Ziua porților deschise, ce ar fi trebuit să aibă loc la IJJ Suceava pe 29 martie.

Vântul a făcut probleme și în alte județe din Regiunea Nord-Est iar la Botoșani una din cele două remorci ale unui ansamblu de vehicule aflat în trafic a fost pusă la pământ de rafale, blocând un drum național. Tot în Botoșani o stație de autobuz a fost luată de vânt. Incidente au fost și în Iași unde rafalele au doborât arbori, stâlpi sau acoperișuri. (G.S.; FOTO: Jandarmeria Suceava)

Articolul precedentSubiecte și prezența la a doua probă din simularea bacalaureatului
Articolul următorȘtire actualizată. Șocant: un om a murit carbonizat într-o centrală dezafectată
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.