0:00

Accidentul de tren de la Timișești – a doua victimă, un copil de șapte ani, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCopilul de 7 ani, din Timișești, victimă a anui accident feroviar ce a avut loc la jumătatea lunii decembrie 2022, s-a stins din viață pe patul de spital. La momentul impactului, minorul se afla în mașină cu o tânără de 23 de ani. Și aceasta a fost rănită grav și a decedat la câteva zile de la accident.

Băiatul de 7 ani a suferit leziuni severe, iar medicii au decis solicitarea unui elicopter SMURD pentru transportul acestuia la Spitalul de copii ”Sfânta Maria” din Iași. Eforturile cadrelor medicale au fost zadarnice, iar la circa trei săptămâni de la evenimentul deosebit de grav, a decedat și minorul de 7 ani, conform presei din Iași.

Reamintim că accidentul a avut loc pe 14 decembrie 2022, în Timișești, când mașina condusă de tânăra de 23 de ani a fost surprinsă de trenul Regio care circul pe ruta Paşcani – Târgu Frumos. În autoturism erau doar șoferița și minorul de 7 ani. Mai multe amănunte citiți AICI. (G.S.)

Articolul precedentPompier din Piatra-Neamţ şi ambulanţieri din Paşcani, salvatori și în timpul liber
Articolul următorAccident mortal la Horia
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.