Trei accidente rutiere s-au petrecut în zona Roman, în prima zi a lunii octombrie, primul fiind chiar dimineață, la ora 8:00, în Săbăoani. Un bărbat de 70 de ani, care circula cu o bicicletă, n-a acordat prioritate unui autoturism condus de un tânăr de 21 de ani. În urma impactului, biciclistul a fost rănit, preluat de o ambulanță și dus la spital pentru investigații. Polițiștii i-au testat pe ambii protagoniști și au stabilit că niciunul nu consumase alcool.

Al doilea accident a fost la ora 14:30, la Adjudeni, unde un bărbat de 48 de ani, din Tămășeni, care conducea o motocicletă, a pierdut controlul asupra direcției și a ajuns într-un șanț. El a suferit policontuzii și un traumatism de genunchi, motive pentru care a fost dus la spitalul din Roman.

În al treilea accident, petrecut la ora 16:00, pe stada Tineretului din Roman, a fost rănită o fetiță de 10 ani, care a vrut să traverseze, prin loc nepermis și fără să se asigure, și a nimerit în fața unei mașini conduse de un bărbat în vârstă de 39 de ani. Fetița a suferit policontuzii și un traumatism de picior. În toate cazurile polițiștii au deschis dosare penale pentru vătămare corporală din culpă. (C.M.)