0:00

Două evenimente rutiere în care cei implicați erau sub influența alcoolului au avut loc în a doua zi de Paște, pe 17 aprilie. Unul a fost în localitatea Cordun, unde un localnic de 20 de ani a accidentat cu mașina o tânără de 24 de ani, din Văleni, ce se deplasa în calitate de pieton, pe partea dreaptă a părții carosabile, după care ar fi acroșat un autoturism parcat.

Accidente cu protagoniști băuți, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDin impact, pietonul a suferit leziuni pentru care a ajuns la spital. ”Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul pietonului și 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului auto”, conform IPJ Neamț.

În aceeași seară, un alt accident a avut loc la Dulcești. Un pietrean de 42 de ani a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se cu mașina în afara părții carosabile. Șoferul a ajuns la spital, la fel ca și două pasagere din mașina sa, de 34 și 72 de ani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. În ambele cazuri au fost deschise dosare penale, iar cercetările continuă. (G.S.; FOTO: IMAGINE GENERICĂ)

Articolul precedentDin nou risc de avalanșă pe Ceahlău
Articolul următorAccident cu ambulanța soldat cu trei răniți
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.