0:00

Actualizare: „Din primele cercetări efectuate a reieșit faptul că, un bărbat de 50 de ani, din Bicaz, în timp ce conducea o motocicletă pe DN 15,  pe direcția Poiana Teiului – Bicaz, pe fondul neadaptării vitezei pe un segment de drum în curbă, ar fi intrat în parapetul de pe partea dreaptă a sensului de mers. În urma producerii accidentului rutier, a rezultat rănirea motociclistului, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, anunță Poliția Neamț. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru  săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Știre inițială: Un eveniment rutier în care a fost implicat cel puțin un motociclist a avut loc în urmă cu puțin timp în zona barajului de la Bicaz.

Știre actualizată. Accident pe barajul Bicaz: se circulă alternativ, pe un sens, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Din primele informații grupul din care făceau parte mai mulți motocicliști ar fi traversat barajul, venind din direcția Hangu către Bicaz. Ulterior unul dintre aceștia a ratat curba și ar fi intrat în parapetul de pe marginea drumului. La acest moment se circulă alternativ, pe o singură bandă, fiind cozi de câțiva kilometri pe ambele sensuri de mers.Știre actualizată. Accident pe barajul Bicaz: se circulă alternativ, pe un sens, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Vom reveni cu amănunte.

(G.S.)

Articolul precedentȘtire actualizată. Carambol pe varianta ocolitoare a municipiului Piatra Neamț
Articolul următor572 de locuri de muncă vacante în Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.