0:00

572 de locuri de muncă vacante în Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAgenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Neamț raportează că în cea de-a doua săptămână din luna aprilie, la nivel de județ sunt disponibile un număr de 572 de posturi în cele mai diverse ocupații. Mai ușor se poate găsi de lucru în reședința de județ și comunele limitrofe unde sunt libere 294 de job-uri, iar la Roman sunt vacante 178 de posturi. Cele mai puține oportunități de angajare, 100, sunt la Târgu Neamț și împrejurimi.

Defalcat, la Piatra Neamț se pot încadra cu ușurință cei care sunt calificați ca agenți de securitate, pentru că sunt disponibile de mai mult timp 29 de posturi, mai este nevoie de 25 de îngrijitori spații verzi sau 25 de muncitori necalificați, 29 de tâmplari universali și 13 tapițeri. Multe cereri sunt pentru domeniul HoReCa. Licențiații nu au mare căutare. Mai multe informații pot fi obținute la Agenția Județeană pentru Ocuparea forței de Muncă Piatra Neamț.

Și la Roman este cam aceeași situație în ce privește personalul de înaltă calificare. Este de lucru în industria ușoară unde ar fi nevoie de 55 de confecționeri textiliști și 3 controlori calitate, iar pentru cei care nu au nici un fel de calificare sunt libere 39 de locuri de muncă. La Târgu Neamț este nevoie de 25 de confecționeri și 22 de necalificați pentru mai multe domenii. Mai puțin este de lucru în ocupații cum ar fi paznic, sudor, tâmplar universal sau zidar.

Lista completă a locurilor de muncă disponibile în Neamț o puteți consulta mai jos.

LMV la data de 5_aprilie_2024

(G. S.)

Articolul precedentȘtire actualizată. Accident pe barajul Bicaz: se circulă alternativ, pe un sens
Articolul următorMugur Cozmanciuc, deputat PNL: „Am participat la lucrărilor Comisiei pentru alegerea judecătorilor la CEDO a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei””
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.