accident salvareTrei femei, printre care şi una de 96 de ani, au fost rănite într-un accident rutier, petrecut în ziua de 13 iunie, la ora 13, pe DC 15 B, în localitatea Pipirig.

„Din primele cercetări, a rezultat că, în timp ce un bărbat, de 40 ani, din Boteşti, conducea un autoturism pe DN 15 B, având direcţia de mers Poiana Teiului-Târgu Neamţ, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum și într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând pe contrasens în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, de 65 ani, din Miroslava, judeţul Iaşi”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Bărbatul a scăpat nevătămat, în schimb conducătoarea auto din Iaşi şi pasagerele din maşina ei (o bătrână, de 96 de ani, din localitatea Brăieşti şi o femeie, de 39 de ani, din municipiul Iaşi) au fost rănite şi transportate la spital. Ambii şoferi implicaţi în accident au fost testaţi şi a rezultat că nu se aflau sub influenţa alcoolului. Poliţiştii au deschis un dosar penal în cauză, pentru vătămare corporală din culpă. (C.M.)