accident salvareTrei femei, printre care şi una de 96 de ani, au fost rănite într-un accident rutier, petrecut în ziua de 13 iunie, la ora 13, pe DC 15 B, în localitatea Pipirig.

„Din primele cercetări, a rezultat că, în timp ce un bărbat, de 40 ani, din Boteşti, conducea un autoturism pe DN 15 B, având direcţia de mers Poiana Teiului-Târgu Neamţ, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum și într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând pe contrasens în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, de 65 ani, din Miroslava, judeţul Iaşi”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Bărbatul a scăpat nevătămat, în schimb conducătoarea auto din Iaşi şi pasagerele din maşina ei (o bătrână, de 96 de ani, din localitatea Brăieşti şi o femeie, de 39 de ani, din municipiul Iaşi) au fost rănite şi transportate la spital. Ambii şoferi implicaţi în accident au fost testaţi şi a rezultat că nu se aflau sub influenţa alcoolului. Poliţiştii au deschis un dosar penal în cauză, pentru vătămare corporală din culpă. (C.M.)

Articolul precedentACTUALIZARE Sigiliu pe Stadionul Muncipal * Ce spune primarul?
Articolul următorAu furat 20.000 de lei şi au fost prinşi după jumătate de an
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.