accident-noapteaUn bărbat de 68 de ani din Cotu Vameş şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier, petrecut în seara de 25 decembrie, pe DJ 207C în afara localităţii. Bărbatul se deplasa pe partea carosabilă şi a fost lovit de un autoturism, condus de un tânăr de 22 de ani din Trifeşti. Imediat după impact, victima a intrat în stop cardio-respirator, iar la spital a decedat.

Şoferul a fost testat şi a rezultat că nu consumase alcool. În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

În noaptea de 25 spre 26 decembrie a mai avut loc un accident, tot în zona Roman, pe DC 178, în afara localității Luţca. „Din primele cercetări a rezultat că o tânără de 22 de ani, din Sagna, care conducea un autoturism pe DC 178, având direcţia de mers Tămăşeni – Luţca, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe terenul arabil din vecinătatea drumului”, a precizat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ. „În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto şi a pasagerului de pe locul din dreapta faţă, un tânăr de 25 de ani, din Sagna. Conducătoarea auto nu se afla sub influența alcoolului, conform testării cu aparatul etilotest”.

C.M.