ACTUALIZARE

Accidentul a fost provocat de un tânăr de 27 de ani, din Roznov, care conducea un autoturism spre Bacău şi s-a angajat într-o depăşire, într-o zonă cu linie continuă. N-a apucat să revină pe banda sa. Autoturismul s-a lovit frontal de un altul, care circula din sens opus, condus de un bărbat de 48 de ani, din Piatra-Neamţ. Impactul a fost foarte violent, iar şoferul nevinovat a murit pe loc. Soţia lui a fost rănită grav, la spital, medicii stabilind că a suferit un traumatism toracic sever şi un traumatism cranio-cerebral.
Conducătorul auto vinovat a fost şi el rănit, iar un copil de 11 ani, din Roznov, care se afla ca pasager în celălalt autoturism, a intrat în comă.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Două autoturisme s-au ciocnit în această seară (9 decembrie) la Roznov, iar martorii care au sunat la 112 au anunţat că sunt 4 persoane rănite, din care două încarcerate. Spre locul intervenţiei au plecat echipajul de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de stingere, care să curăţe carosabilul.
Din nefericire, când au ajuns la locul accidentului, echipajele de intervenţie au constatat că una dintre persoanele care rămăsese încarcerată era decedată. Este vorba despre şoferul uneia dintre maşinile implicate în accident. Soţia lui a fost rănită şi ea grav şi a fost preluată de ambulanţă. În autoturism se afla şi un copil, în vârstă de   11ani, care este în comă.
Conform informaţiilor furnizate de pompieri, alte două persoane, din care una în comă, au fost transportate la spital.
Traficul pe DN 15, în Roznov, este complet blocat, se circulă pe rutele adiacente.


Articolul precedentUrmărit de poliţie, un “şofer” a abandonat maşina şi s-a ascuns în curtea unei case
Articolul următorTârgul de Crăciun la Neamț: incendiu la un tablou electric al unei căsuțe
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.